Mene sisältöön

Toimintopainikkeet

Sisällysluettelo

Maaseutunuorten joulutulet 2017

Mitä?

Maaseutunuorten joulutulet syttyvät teiden varsille 22.12.2017. Joulutulet ovat Maaseutunuorten kiitos kuluttajille kotimaisen ruoan suosimisesta niin joulupöydässä kuin arjessakin. Ensimmäisiä tulia poltettiin Etelä-Pohjanmaalla vuonna 1994.

Miksi?

Maaseutunuoret, viljelijät, maa- ja metsätalousyrittäjät sekä maatilamatkailuyrittäjät haluavat kiittää kuluttajia siitä, että valitaan kotimaista, juhlana ja arkena. Kotimainen ruoka tuo leivän moneen pöytään. Samalla toivotetaan tiellä liikkujille turvallista matkaa joulunviettoon.

Kenelle

Joulutulet voi järjestää kuka vaan - MTK:n paikallisyhdistys, nuorten tuottajien porukka, tuottajaliitto. Mukaan voi ottaa paikallisen metsästysseuran, 4H-yhdistyksen, maatilamatkailuyrittäjän, joulukuusikauppiaan. Tapahtuma voi olla iso tai pieni, yleisölle avoin tai vain tien varrella menoliikennettä piristävä jätkänkynttilä. Muistathan aina paloturvallisuuden!

Miten mukaan?

Ryhdy toimeen! Kerää yhteen reipas järjestelyporukka tai kysäise omasta MTK-yhdistyksestä tai tuottajaliitosta, missä palaa! Päättäkää, onko kyseessä yleisötapahtuma, vaiko pelkät tulet. Päivämäärä on kaikille sama, kellonajan voi päättää paikallisesti. Tiedottakaa tilaisuudesta paikallisesti ja alueellisesti, tarvittaessa apuja saa tuottajaliitosta tai keskusliiton nuorten asiamieheltä. Paikalliset tapahtumat saa mukaan valtakunnalliseen tiedotukseen täyttämällä helppokäyttöisen LYYTI-lomakkeen 17.12.2017 mennessä.

Iloista viestintää ja näkyvyyttä!

Muista viestinnässä #joulutulet #maaseutunuoret #mtk100. Instagramissa voit halutessasi tägätä Manujen instatilin @mtk.maaseutunuoret, repostailemme parhaita paloja! Muista kuvat myös maaseutunuorten Facebook-ryhmään.

ISKU mukana kiittämässä talkoojoukkoja

17.12. mennessä yhteiseen tiedotuskoontiin tulet ilmoittaneiden kesken arvotaan kaksi kappeletta ISKu:n lahjakortteja kiitoksena MTK:n järjestökentän ahkerille työmyyrille. Lahjakortit arvotaan tulien vastuuhenkilöiksi nimettyjen kesken.

Autan mielelläni joulutulikysymyksissä, tapahtumien suunnittelussa tai tiedotuksessa, ota rohkeasti yhteyttä:
Maaseutunuorten asiamies, Heidi Siivonen, heidi.siivonen at mtk.fi tai 0405329636

LYYTI-linkki ilmoittautumiseen, Joulutulet 2017

Sivun alkuun