Mene sisältöön

Toimintopainikkeet

Sisällysluettelo

Maaseutunuorten #munmetsä- kuvakilpailu

Millainen on sun metsä? Virkistys- ja lepopaikka, harrastusten kohde, työpaikka, vai jotain ihan muuta? Ota kuva ja voita kopteri! Kilpailuun toivotaan erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kuvia omasta metsästä, metsäalan töistä ja elinkeinosta sekä luonnonläheisestä elämästä metsien ja maaseudun ympäröimänä. Osallistua voi kuka tahansa, iästä, asuinpaikasta tai muusta taustasta riippumatta.
Kilpailuun toivotaan kuvia metsässä kaikkina vuodenaikoina, siksipä kisa on jaettu osakilpailuihin. Kilpailu alkaa 25.4.2017 ja päättyy 31.12.2017. Kilpailun ensimmäinen osa päättyy 31.5.2017, toinen osa 30.9. ja kolmas osa 31.12.2017. Voittajat valitaan kunkin osakilpailun päätyttyä, osittain yleisöäänestyksellä (mm. Farmari, Suomi-Areena) ja osittain tuomariston päätöksellä.

Näin osallistut:

1. Ota kuva ja jaa se Instagramissa tai Twitterissä varustettuna hashtageilla #munmetsä JA #mtk100

2. Jää odottamaan jännityksellä, oletko sinä kilpailun voittaja.

Kilpailun säännöt:

  • Kilpailuaika: 25.4.-31.12.2017, jaettuna kolmeen osakilpailuun
  • Järjestäjä: MTK ry, maaseutunuoret. Lisätiedot: maaseutunuorten asiamies, Heidi Siivonen, heidi.siivonen@mtk.fi tai p. 040 5329636
  • Kilpailun aihe: Suomalainen metsä kaikin mahdollisin tavoin katsottuna. Kuvissa saa olla ihmisiä, eläimiä, koneita, rakennuksia jne. Kuvien tulee olla hyvän tavan ja yhteisöpalveluiden sääntöjen mukaisia.
  • Kilpailutapa: Kaikki kuvat kilpailevat samassa sarjassa, osallistua saa niin monella kuvalla kun haluaa. Kilpailukuva on julkaistaessa merkittävä #munmetsä ja #mtk100 -hashtageilla. Kuvassa saa käyttää em. lisäksi muitakin hashtageja.
  • Kilpailun palkinnot: Kilpailussa on palkintona kullakin kierroksella nelikopteri. Voittajiin otetaan yhteyttä ja palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
  • Voittajan valitseminen: Kilpailun raatina toimii MTK ry:n maaseutunuorten valiokunta ja Maaseudun Tulevaisuuden valokuvaaja Jaana Kankaanpää. Yhden osakilpailun voittajan valitsee yleisö kesän yleisötapahtumissa, Farmarissa ja Suomi-Areenassa.
  • Kuvien oikeudet: Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen.
  • Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.
  • Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä.
  • Sääntöjen hyväksyminen: Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä kuvassa hastageja #munmetsä ja #mtk100 hyväksyt nämä säännöt.

Sivun alkuun