Mene sisältöön

Toimintopainikkeet

Sisällysluettelo

Arkadia 2019

MTK tarjoaa hienon vaikuttamisen paikan neljälle alle 40-vuotiaalle jäsenelleen vuonna 2018. Osallistumme Arkadia-ohjelmaan, joka on puoluerajat ylittävä ohjelmakokonaisuus ja keskustelufoorumi Suomen tulevaisuudesta nuorille yhteiskunta-aktiiveille. Arkadian kumppaneita ovat MTK:n lisäksi mm. Finanssiala, UPM, Neste ja Fortum. Viimeksi Arkadiaan osallistui 250 henkilöä, joista 110 asettui ehdolle eduskuntavaaleissa ja 16 näistä tuli valituksi kansanedustajaksi. Vaaleissa ehdolle asettuminen ei siis ole osallistumisen ehto, kyky ja halu toimia maaseudun elinkeinojen puolesta on. Osallistuminen tarkoittaa käytännössä tilaisuuksiin osallistumista (noin kerran kk), mielellään niistä somettelua ja ohjelmaan sitoutumista.

Mitä osallistuja saa?

Matkakorvauksen tilaisuuksiin osallistumisesta. Kattavan verkoston muista nuorista vaikuttajista, laadukasta koulusta (mm. esiintymiskoulutus) ja monia kirjavia sulkia hattuun: Henkistä pääomaa omaan työhön, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan.
Yksin ei tarvitse olla, mukana Arkadiassa MTK:lta johdon erityisavustaja Tiina Perho, toiminnanjohtaja Antti Sahi ja nuorten asiamies Heidi Siivonen.

Miten mukaan?

Lähetä napakka sähköposti itsestäsi, tilataustastasi (tai muusta ammatillisesta osaamisesta) ja kokemuksestasi luottamustoimissa Heidille, heidi.siivonen@mtk.fi 10.12. mennessä. Lisätietoja Arkadiasta osaa parhaiten kertoa Tiina Perho, p. 0500 741 532 tai tiina.perho@mtk.fi.

Tutustu Arkadiaan

Sivun alkuun