null Kuntoremontteja MaNuille!

Ajankohtaista

Kuntoremontteja MaNuille!

21.11.2019

Kuntoremontti toteutetaan kahdessa jaksossa 4 + 2 vrk kestoisena. Perusjakso alkaa tammikuussa 2020 ja jatkojakso toteutetaan lokakuussa 2020. Kuntoremontti on oiva tapa parantaa työkykyä ja saada lisää voimavaroja arkeen. Kuntoremontti on tarkoitettu maatalousyrittäjille, joilla on fyysisiä oireita ja kuormittumista siten, että se vaikuttaa työkykyyn. 

Kuntoremontti on myös hyvä paikka tarkastella omia elämäntapojaan ja hakea uutta energiaa maatalousyrittäjän työhön. Jaksojen aikana käsitellään mm. tuki -ja liikuntaelinoireiden itsehoitoa ja ennaltaehkäisyä, terveellisiä ruokatottumuksia ja arjen jaksamista ja henkisiä voimavaroja.
Kuntoremonttiin pääsee varaamalla ajan omasta työterveyshuollosta, jossa tehdään kuntoutuspäätös. Päätöstä tarvitaan Kelan kuntoutusrahan hakemiseen.

Varaa kuntoremonttipaikka Peurungasta viimeistään kuukausi ennen perusjakson alkamista. Paikan voit varata puh. 020 751 6300/myyntipalvelu tai peurunka@peurunka.fi.

Kuntoremontin hinta on 693,48 euroa/henkilö. 

Lisätietoja hakuohjeineen Vireyttä ja voimaa -maatalousyrittäjän kuntoremontista on täällä ja kuntoremonttijaksojen monipuoliset ohjelmat, 4 vrk ja 2 vrk puolestaan täällä.

Nuorille maatalousyrittäjille on tarjolla ensi vuonna vielä toinenkin kuntoremontti Maaseutunuorten kautta. Kuntoremonttikurssi järjestetään Vierumäellä ja ensimmäinen jakso on maaliskuussa. Tämä kuntoremontti on alueellinen ja suunnattu Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan tuottajaliittojen alueen maatalousyrittäjille. Lisätietoja löydät mm. tapahtuman Fb-sivulta.

Muista myös Meidän perheen lomat ja muut kuntoutukset! Niistä lisätietoa täällä.