null Haku päällä! Uusi johtokuntaedustaja maaseutunuorille!

Ajankohtaista

Haku päällä! Uusi johtokuntaedustaja maaseutunuorille!

21.1.2021

MTK:n johtokuntaan on avautumassa maaseutunuoren mentävä paikka 

Maaseutunuorilla on johtokunnassa oma edustaja. Tämä maaseutunuorten edustaja toimii johtokunnassa tasa-arvoisena ja täysivaltaisena, muiden johtokunnan jäsenten rinnalla. Samoin kuin muiden johtokuntalaisten, on maaseutunuorten edustajan pesti sellainen, että siihen valitaan aina kolmeksi vuodeksi kerrallaan. 

Maaseutunuorten paikka on kiintiöpaikka - mutta ei mikä tahansa kiintiöpaikka! Johtokuntapesti vaatii ja antaa, tarjolla on todellinen ikkuna edunvalvontaan, maatalous- ja metsäpolitiikan kehittymiseen ja itse asiassa aivan valtavaan kirjoon alkutuotantoa liippaavia asioita. 

Maaseutunuoret valmistelevat valintaa syysparlamentissa 29.-31.10.  Lopullisesti valinta "siunataan", eli johtokunta nimetään MTK:n valtuuskunnassa. Syysvaltuuskunta kokoontuu marraskuussa. Kaisan, meidän nykyisen maaseutunuorten edustajan pesti päättyy näin vuoden 2021-2022 vaihteessa. 

Haluaisitko sinä olla meidän seuraava edustaja? Koetko palavaa rakkautta lajiin? Haluaisitko hypätä aika isoihin saappaisiin? Ehdokasasettelu alkaa lokakuun alussa. Kärppäillä kannattaa maaseutunuorten Instagram- ja facebook-tilejä! 

 

Lisätietoa