Takaisin LähiTapiola kutsuu maaseutunuoria Tiirasaareen

Uutinen

LähiTapiola kutsuu maaseutunuoria Tiirasaareen

29.01.2024

Kuvassa tiirasaaren Aivoriihi vm 2023
Kuvassa tiirasaaren Aivoriihi vm 2023

LähiTapiola on maaseutunuorille tärkeä yhteistyökumppani. Yksi tapa luoda lisäarvoa - meille tietojen, heille  vakuutuskehittämisen näkökulmasta - on vuosittainen tapaaminen MTK-keskusliiton maaseutunuorten valiokunnan kanssa. Muutama vuoden olemme käyneet Tiirasaaressa. Nyt toista kertaa avaamme osallistumisen mahdollisuuden myös MTK-liittojen maaseutunuorten valiokuntien jäsenille. Paikkoja on kuitenkin rajallisesti ja niitä jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Mitä luvassa: päivä avointa ajatuksenvaihtoa maaseutunuorten, LähiTapiolan maa- ja metsätaloussektorin osaajien ja viestintäväen kanssa Tiirasaaren hulppeassa ympäristössä. Päivä alkaa ja päättyy yksityiseen laivakuljetukseen, lähtö n. klo 10.30 ja paluu n. klo 19.30. Matka keskustasta lähtölaiturille Lauttasaareen kestää julkisilla n. 30 min. 

Ilmoittautuminen on auki ja se päättyy 2.9. klo 23.59. Ilmoittautuminen 

Kenelle: Tiirasaaren vierailu on avoin MTK:n maaseutunuorten valiokuntien jäsenille ja läheisesti maaseutunuorten toimintaan osallistuville toimihenkilöille. 

*MTK-keskusliitto ei maksa tapahtumasta päivärahoja, kokouspalkkioita tai muita matkakuluja, eikä tähän seikkailuun ole Juho Jännes- säätiöltä mahdollista hakea tukea. 

Lisätiedot: meri.remes(at)mtk.fi, p. 040 5329 636.