Sisältöjulkaisija

null Sinustako Suomen nuori maatalousmestari 2020?

Ajankohtaista

Sinustako Suomen nuori maatalousmestari 2020?

20.12.2019

Nuoret ovat ratkaisevassa asemassa eurooppalaisen ruoan ja maatalouden suhteen. Haasteena on luoda maataloussektori, joka huolehtii ympäristöstä ja ilmastonmuutoksen torjunnasta sekä varmistaa turvallisen ja laadukkaan ruoan tuottamisen eurooppalaisille kuluttajille.

KILPAILU: SUOMEN NUORI MAATALOUSMESTARI 2020

 

Ilmianna itsesi tai ystäväsi, joka tekee kestäviä ja innovatiivisia asioita maataloussektorin hyväksi! Kilpailun tarkoituksena on lisätä nuorten tuottajien positiivista imagoa sekä tuoda ilmi sellaista maataloustoimintaa, jolle on ominaista innovatiivisuus, kestävyys ja markkinasuuntautuneisuus.

Tasoja on kaksi: kansallinen ja koko Euroopan laajuinen kilpailu. Kansallisella tasolla kilpailualueena on meidän tapauksessamme Suomi. Suomen osion voittaja pääsee Euroopan laajuiseen kilpailuun, jossa kilpaillaan samoissa kategorioissa. Kilpailun palkitsemisseremonia on Brysselissä nuorten tuottajien kongressin yhteydessä 26.3.2020, joten Suomen voittaja pääsee luonnollisesti Brysselin matkalle!

Kilpailun järjestää European People’s Party EPP (Euroopan kansanpuolue) ja Suomen osalta MEP Petri Sarvamaa vastaa kilpailun järjestelyistä. Suomen nuoren maatalousmestarin valitsevat Sarvamaa sekä SLC:n ja MTK:n edustajat.

Kuka voi osallistua?

Kaikki alle 40-vuotiaat viljelijät

Kuinka mukaan?

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä Lyyti-linkin tiedot 31.1. mennessä. Voit myös liittää mukaan kuvia, videoita, linkkejä artikkeleihin ja nettisivuille – kaikkea mahdollista, mikä tukee valintaasi Suomen nuoreksi maatalousmestariksi! Kuvaile siis maatilasi ja innovatiivinen toimintasi mahdollisimman tarkasti.

 

Yhteystiedot ja lisätiedot:

Annika Öhberg, annika.ohberg(at)slc.fi

Tiia Kuusela, tiia.kuusela(at)mtk.fi