Takaisin Maaseutunuorten kesätapaaminen: Manut goes FarmiFiesta

Uutinen

Maaseutunuorten kesätapaaminen: Manut goes FarmiFiesta

15.03.2024

Perjantaina Farmariin!
Perjantaina Farmariin!

Koko elämä ei ole edunvalvontaa ja politiikkaa. Välistä pitää tavata ihan muissa merkeissä. Maaseutunuoret suuntaavat jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan perjantaina Farmariin. MTK:n osastolla voi bongata uusia ja vanhoja tuttuja ja illalla tie käy FarmiFiestaan!

FarmiFiestassa esiintyjinä nähdään Steve ´n´ Seagulls yhtye, paikallinen coverbändi Bilejuna sekä maailman laajuista suosiota niittänyt DJ-ikoni Darude.

Maaseutunuorille ja SLC-nuorille on FarmiFiestassa varattu koko OmaSP Stadionin Carlsberg-baari. Sekaan vaan! Sinne ovat tervetulleita kaikki nuoret ja nuorten mieliset. Ikä on luku, jonka portilla järjestyksenvalvoja tarkastaa. Koko tapahtuma on K-18.

Lisätietoja FarmiFiestasta https://omaspstadion.fi/tapahtumat/

Jos ilta tuntuu lyhyeltä Stadionin keikkaohjelman päätyttyä: Seinäjoelta Bilekortteli Kullervo (K22) ja Taphouse (k18) tarjoavat Farmifiestan lipunostaneille sisäänpääsyn veloituksetta tapahtuman jälkeen. (Jos vain sekaan mahtuu!)
Luvassa lienee myös ilmainen kuljetus Stadionin ja baarin (Sjoen keskustan) välillä. 

Maaseutunuorille on FarmiFiestaan oma viidellä eurolla alennettu lippuhinta, jonka saa avattua koodilla maaseutunuoret2024 lippujen lunastamisen yhteydessä Ticketmasterin sivuilta. https://www.ticketmaster.fi/event/338907