Takaisin Maatilan ja metsätilan omistajavaihdosinfot marraskuussa (SPV)

Tiedote

Maatilan ja metsätilan omistajavaihdosinfot marraskuussa (SPV)

01.06.2023

Maa- tai metsätilan omistajavaihdoksilla on usein elämänmittaisia vaikutuksia. Aiheeseen kannattaa paneutua huolella - oli sitten kyse yrityksen tai omaisuuden siirrosta jatkajalle, jotta omistajavaihdoksesta muodostuu harkittu, läpikeskusteltu ja reilu kokonaisuus. 

Maa- tai metsätilan omistajainvaihdoksilla on usein elämänmittaisia vaikutuksia. Aiheeseen kannattaa paneutua huolella - oli sitten kyse yrityksen tai omaisuuden siirrosta jatkajalle, jotta omistajavaihdoksesta muodostuu harkittu, läpikeskusteltu ja reilu kokonaisuus. 

Syksyisin MTK- keskusliitto tarjoaa kaksi tilaisuutta, jotka keskittyvät erityisesti omaisuuden siirron verotukseen. Keväisin pureudutaan omistajavaihdoksiin kokonaisuuksina, joissa myös tunteilla, odotuksilla ja ihmissuhteilla on keskeinen rooli. 

Nyt marraskuussa olisi tarjolla MTK:n verojohtajan Timo Sipilän parhaat vinkit onnistuneeseen omaisuuden siirtoon omistajavaihdoksen (sukupolvenvaihdoksen) yhteydessä. Tilaisuudet ovat täysin avoimia, mutta tapahtumien tallenteet ovat vain jäsenille.  Viime vuosien SPV-verowebinaarien tallenteita löytyy MTK:n verkko-opisto Oivasta. 

7.11.  klo 18-20 Maatilan omistajavaihdos-webinaari  
Ilmoittaudu tästä

28.11. klo 18-20 Metsätilan omistajavaihdos-webinaari 
Ilmoittaudu tästä 

Tilaisuudet löytyvät myös MTK:n koulutuskalenterista.