null Syksyn 2022 tapahtumia - ja vähän keväänkin!

Uutinen – Maaseutunuoret

Syksyn 2022 tapahtumia - ja vähän keväänkin!

23.9.2022

Napsi tästä parhaat omaan kalenteriin! Syksy on tapahtumia täynnä. 

 

 

Omistajaviahdoswebinaari on kaikille avoin "vinkki-ilta",  jolloin tehdään katsaus parhaisiin ja verotuksellisesti edullisimpiin vaihtoehtoihin siirtää varoja seuraavalle toiminnan jatkajalle. Käymme myös läpi tyypilliset omistajanvaihdoksiin liittyvät sudenkuopat. Asiantuntijana MTK:n verojohtaja Timo Sipilä. 

Ilmoittautumiset: 
 28.11. klo 18-20 Maatilan omistajavaihdos- sukupolvenvaihdoswebinaari 

12.12. klo 18-20 Metsätilan omistajavaihdos- sukupolvenvaihdowebinaari 

3.12. Maaseutunuorten pikkujoulut Tolkkilan kartanolla Korialla Kaakkois-Suomessa
Pikkujoulut talviolympialaisten merkeissä. Laskettelulasit päähän ja neonvärinen toppatakki mukaan, parhaiten teemaan sopiva asu voittaa pienen palkinnon!

Pikkujouluissa päästään testaamaan mäkihyppyä, pöytäcurlingia, pöytälätkää, PS talvirallia, WII pujottelua sekä Jägerpongia – siististi sisätiloissa. Aktiviteettien jälkeen on vuorossa kotimaisista raaka-aineista valmistettu illallinen ja päivän päätteeksi nautitaan saunasta. Tolkkilaan on mahdollista jäädä myös yöksi, kunhan varaa majoituksen etukäteen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset tästä. 
Ilmoittautumiset 23.11. klo 12 mennessä.

5.12. Itsenäisyyspäivän aattogaala Varsinais-Suomessa
Luvassa on jo perinteeksi muodostunut juhlaillallinen Turun Caribiassa. Liput 50€/ hlö. Lisätiedot: Terhi Löfstedt ja Varsinais-Suomen maaseutunuorten valiokunnasta muodostettu valmistelutoimikunta. 

22.12. Maaseutunuorten joulutulet

Joulutulet syttyvät ympäri maan ilahduttamaan kuluttajia, kiittämään kotimaisen alkutuotannon suosimisesta. Viime vuoden tapaan luvassa on myös joulurauhan julistus 22.12. klo 12 maaseutunuorten instagram- tilillä. Kuka tahansa voi järjestää joulutulet, pienesti tai isosti. Nähty on lyhtyjä ja valtavia kokkoja, viime vuosina myös valotauluja on varattu elektorinisiksi joulutuliksi!  Joulutulista kerätään yhteinen koonti maaseutunuorten kotisivuille. Joulutulien ilmoittaminen alkaa marraskuussa. 


Vuosi 2023

 

27.-28.1. 2023 Kuusenkaristajaiset Tahkolla

10.2. Laskettelutapahtuma Satakunnassa 

14.-15.2. Kevätaparlamentti MTK-liittojen valiokunnille (PVM alustava!) 

13.-15.4. Kevätrieha Levillä

MTK:n keskusliiton maaseutunuorten valiokunnan kokoukset 

Ilmoita muutosesitys yhteiseen politiikkaohjelmaan mielellään kirjallisesti ja viimeistään 10pv ennen kokousta valiokunnan sihteerille tai sen jäsenille. 

13.-14.1. Valiokunnan järjestäytymiskokous. Valiokunta järjestäytyy vuosittain. Perinteenä on ollut joka vuosi valita uusi puheenjohtaja. Toivotamme tervetulleiksi uudet, MTK:n valtuuskunnan nimeämät valtuuskunnan jäsenet ja kiitämme nyt valiokuntauransa päättäviä.  Agendalla vahvasti polliittinen ohjelma ja maaseutunuorten toiminnan kehittämisohjelma. Tätä työstetään eteenpäin kevätparlamentissa. 

28.-29.3. Valiokunnan kokous 


Haluaisitko nähdä oman tapahtumasi tässä? Laita viestiä oman liiton maaseutunuorten asiamiehelle tai Meri Remekselle (meri.remes@mtk.fi)