Takaisin Räjähtävää voimaa - Maaseutunuorten syysparlamentti Jyväskylässä 24.-26.10.

Ajankohtaista

Räjähtävää voimaa - Maaseutunuorten syysparlamentti Jyväskylässä 24.-26.10.

23.05.2024

Maaseutunuorissa asuu voimaa enemmän kuin pienessä kylässä. Yhdessä meillä on voimaa muuttaa järjestöä ja ympäröivää yhteiskuntaa.

 

Mitä on tiedossa? 

Tämän vuoden syysparlamentissa käydään kisat maaseutunuorten edustuspaikoista MTK:n johtokunnassa ja metsäjohtokunnassa. Tehdään porukalla järjestöhistoriaa, retkeillään, juhlitaan ja tavataan uusia ja vanhoja ystäviä. Syysparlamentissa valmistellaan maaseutunuorten edustjaien valintaa ja tehdään se huolella. Luvassa on vaalipaneelia, puheita ja vaalikokous. Mutta koko syysparlamentti ei ole pelkkää vaalivalmistelua. 

Torstaina päivällä retkeillään, alkuillasta harjoitellaan porukalla pelastustaitoja ja illaksi suunnataan Jyväskylän kaupungin vastaanotolle. 

Perjantaina kuullaan valtion näkemystä siitä, mitä ja miten Suomessa tulevaisuuudessa tuotetaan ruokaa, valmistaudutaan vaaleihin tutustumalla ehdokkaisiin paremmin ja illalla juhlitaan Suomen parhaan kaveriporukan kanssa. 

Lauantaina selviää kenestä tulee maaseutunuorten mielestä seuraavat maaseutunuorten edustajat MTK:n johtokuntaan ja metsäjohtokuntaan. 

 

Koska?

Lounaasta lounaaseen 24.10. - 26.10. 2024 

 

Kenelle? 

MTK:n täysi-ikäisille jäsenille. (K-18)

 

Missä? 

Kaikki ohjelmat alkavat Jyväskylän keskustasta. Majoitumme hotelli Versossa. Torstain retkikohteisiin lähtö on hotellilta ja rautatieasemalta. Rastiseikkailu ja kaupungin vastaanotto ydinkeskustassa. Perjantain ohjelma järjestetään hotellilla ja kulman takana Aalto-salissa. Lauantain ohjelma on kokonaisuudessaan hotellilla. 

 

Ilmoittautuminen syysparlamenttiin aukeaa TÄHÄN ennen Farmaria.