null Viljelijä 2040 - haku on auki!

Ajankohtaista

Viljelijä 2040 - haku on auki!

25.5.2020

Maaseutunuorten viestintäkampanjassa Viljelijä 2040 palataan tulevaisuuteen ja kurkistetaan huomisen ruuantuottajien arkeen. Nostamme vuoden 2020 aikana esiin tulevaisuuden tekijöitä, uusia innovaatioita ja yhä kestävämpiä menetelmiä. Kiitämme edellisten sukupolvien pioneereja, emäntiä ja isäntiä heidän tekemästään työstä, mutta nyt meidän tehtävämme on tehdä se vielä paremmin.

Ilmianna tulevaisuuden Manu! Kuka tuttavasi tekee asioita eri tavalla kuin muut? Kenellä on uusimmat ja uskaliaimmat viljelymenetelmät käytössä? Kuka on edelläkävijä ja saa hymyn muidenkin huulille? Onko tuttavapiirissäsi joku, joka on innovatiivinen tai on mukana mielenkiintoisissa projekteissa?

Etsimme kuukauden Manuja maaseutunuorten viestintäkampanjaan Viljelijä 2040. Kampanjan tarkoituksena on nostaa eri tuotantosuuntia ja tulevaisuuden tekijöitä esiin, positiivisella otteella. Valitsemme 5 kpl kuukauden Manuja, jotka pääsevät osallistumaan Maaseutunuorten viestintäkampanjaan kuvien ja videoiden myötä. Kampanja kestää 5 kk, elokuusta joulukuuhun. Pyrimme nostamaan erityyppisiä tekijöitä, yrittäjiä, opiskelijoita ja tuotantosuuntia esiin, eli valitsemme kampanjaan yhden henkilön/tuotantosuunta.

Valittaville kuukauden Manuille annetaan palkinnoksi lahjakortti MTK-Hankinnat -jäsenetukumppaneista.

Ilmoittautuminen tai ilmianto tehdään lyytissä, joka on auki 10.6. asti.