null Jäsenpalveluvaliokunnassa on nyt nuoren edustajan paikka auki!

Ajankohtaista

Jäsenpalveluvaliokunnassa on nyt nuoren edustajan paikka auki!

13.8.2020

Mitä jäsenet tarvitsevat järjestöltään tulevaisuudessa?

MTK:n jäsenpalveluvaliokuntaan on nyt maaseutunuoren paikka auki! Kausi on kolmevuotinen, ja nyt haetaan nuorten varsinaista ja varaedustajaa vuosiksi 2021-2023. Valinta-alueena toimii koko Suomi, ja valittavien henkilöiden tulee olla alle 35-vuotiaita MTK:n jäseniä. Jäsenpalveluvaliokunta kehittää nimensä mukaisesti jäsenpalveluja; valiokunnassa pääset siis vaikuttamaan mm. järjestön kampanjoihin, koulutukseen sekä muihin palveluihin. Olisitko sinä etsimämme nuorten äänen kannattaja? Lähetä hakemuksesi sähköpostitse nuorten asiamiehelle Tiialle tiia.kuusela(at)mtk.fi viimeistään 17.9. Kerro hakemuksessasi:

  • yhteystietosi ja syntymävuotesi
  • aiempi kokemuksesi MTK:ssa
  • miksi juuri sinä olisit hyvä tähän tehtävään

Keskusliiton nuorten valiokunta tekee hakemusten perusteella syysvaltuuskunnalle esityksen varsinaisesta ja varajäsenestä syyskuun kokouksessaan. Edustajan virallinen valinta tapahtuu MTK:n syysvaltuuskunnassa 24.-25.11.2020.

Jäsenpalveluvaliokunnan sihteerinä toimii Susanna Palkkimäki, jolta voi kysellä lisätietoja paikasta. Susannan tavoittaa sähköpostilla osoitteesta susanna.palkkimaki(at)mtk.fi

Facebookin videolla nykyinen edustaja Juha Sarviluoma kertoo, mitä tehtäviä edustuspaikkaan kuuluu.

PS. Mikä ihmeen jäsenpalveluvaliokunta, mitä valtuuskunta tekee? Täältä voit perehtyä tarkemmin MTK:n eri toimielimiin!