Back MTK:n jäsenedut jatkajille vuonna 2020

Uutinen

MTK:n jäsenedut jatkajille vuonna 2020

21.04.2020

Hankkijan, Iskun ja Valtran edut sukupolvenvaihdoksen tehneille maatalousyrittäjille jatkuvat vuonna 2020. Uutena tulee mukaan LähiTapiola.

Kuva: MTK:n kuvapankki
Kuva: MTK:n kuvapankki

MTK:n jäsenet saavat sukupolvenvaihdoksen yhteydessä seuraavia etuja, jos ilmoittavat sukupolvenvaihdoksesta Maaseudun tulevaisuudessa.

Hankkija Oy myöntää vuonna 2020 sukupolvenvaihdoksen tekeville yrittäjille (MTK:n yhdistyksen tai mhy:n jäseniä) ja Uusia yrittäjiä -palstalla ilmoittaville sadan euron alennuksen verkkokauppaostokseen. Hankkijan asiakaspalvelu ottaa yhteyttä sukupolvenvaihdoskaupasta ilmoittaneisiin.

Isku lahjoittaa Uusia yrittäjiä -palstalla vuonna 2020 suku­polvenvaihdoksesta ilmoittaville peitto- ja tyyny­setit (vain jatkajille). Maataloustuotantoa jatkava pariskunta saa noutaa setit (kaksi settiä/jatkaja­pariskunta) mistä tahansa Isku-­myymälästä (ei Kuopion eikä Vaasan Vepsäläinen Isku -myymälöistä). Peitto- ja tyynysettejä noutaessa jatkajan on esitettävä MTK:n yhdistyksen jäsenkortti, MT:n Uusia yrittäjiä -palstalla ollut ilmoitus ja henkilöllisyystodistus.

LähiTapiola tarjoaa kaikille vuonna 2020 ja sen jälkeen yritystoiminnan aloittaville MTK-yhdistyksen jäsenille sammuttimen. Sammutin toimitetaan tilalle maatalouden riskienhallinnan asiantuntijan tilakäynnillä. Asiantuntijan riskienhallinta-avun ja sammuttimen saannin ehtona on, että Maaseudun Tulevaisuuden Uusia yrittäjiä -palstalla ilmoitetaan sukupolvenvaihdoksesta tai yritystoiminnan aloittamisesta. Yrittäjän tulee itse ilmoittaa lehdelle asiasta.

Valtra antaa kesähaalarit. Ehtona on, että sukupolvenvaihdos tehdään tai yritystoiminta aloitetaan vuonna 2020 ja siitä ilmoitetaan Maaseudun Tulevaisuuden tai Landsbygdens Folkin Uusia yrittäjiä -palstalla. Valtran edustaja ottaa puhelimitse yhteyden ja sopii haalarien toimittamisesta.

Kaikkien uuden yrittäjän etujen ehtona on, että yrittäjä on MTK yhdistyksen jäsen. Ilmoitukset Uusia yrittäjiä –palstalla ovat maksuttomia.

Lähetä jatkajien tai yrittäjien nimet, mielellään myös iät, osoite, puhelinnumero, tilan nimi, sijaintikunta ja päätuotantosuunnat sekä jatkamisen tai yrittämisen aloituspäivämäärä osoitteeseen: Maaseudun Tulevaisuus, Jatkajat, PL 440, 00101 Helsinki tai anita.munter(at)mt.fi.