Asset Publisher

null Vuoden 2020 tuetut lomat nyt haettavissa

Ajankohtaista

Vuoden 2020 tuetut lomat nyt haettavissa

22.10.2019

Maaseutuyrittäjille suunnatut tuetut lomat ovat nyt haettavissa. Tarjolla on muun muassa kuntoutusta, kuntoremonttia, nuorten maaseutuyrittäjien lomia sekä koko perheen yhteisiä lomia - kannattaa siis tutustua ja miettiä itselle sopivin vaihtoehto, sillä nämä ovat hyvin edullisia tapoja ottaa irtiotto arjesta!

Hyvinvointi-teeman lomia on yhteensä neljä, joista yksi keskittyy parisuhteeseen. Parisuhdeloman hakuaika päättyy jo 1.11., joten ole nopea! Erityisesti nuorille yrittäjille suunnattu MINILOMA on jaettu kahteen jaksoon Kylpylähotelli Peurungassa, ja sinne voi hakea mukaan 16.12. asti. Molemmista lisätiedot löytyvät täältä: http://mtlh.fi/lomatarjonta/perheille/yrittaja-ja-maatalousyrittajaperheiden-lomat/.

Meidän perheen loma -konsepti on nimensä mukaisesti koko perheen loma. Vuodelle 2020 on tarjolla yhteensä 11 vaihtoehtoa eri puolilla Suomea. Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta http://mtlh.fi/lomatarjonta/perheille/yrittaja-ja-maatalousyrittajaperheiden-lomat/.

Tuetuista lomista maksetaan omavastuuosuus, joka on 100 €/5 vrk aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä (alle 17-vuotiaat lapset maksutta). Lomat ovat myös täysihoitolomia sisältäen ruokailut, majoituksen ja lomaohjelman. Matkakustannuksista lomalainen vastaa itse.

Lomahakemukset tulee perustella huolellisesti. Lomatukea myönnettäessä huomioidaan hakijan elämäntilanne, taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset syyt. Esimerkiksi vaikea taloudellinen tilanne, velkataakka, raskas työ, omat tai perheenjäsenten sairaudet on hyvä tuoda hakemuksissa esille. Lomatukea pitää hakea 3 kuukautta ennen aiottua lomaa.

Tuetut lomat järjestetään yhteistyössä Maaseudun Terveys-ja Lomahuollon (MTLH) kanssa ja Veikkauksen tuella.