null Tuo omat ajatuksesi ja tilasi osaksi juhlalähetystä!

Uutinen

Tuo omat ajatuksesi ja tilasi osaksi juhlalähetystä!

12.7.2021

Mitä sinulle ja tilalle kuuluu nyt? Entä kymmenen vuoden päästä?

Lähetä tilasi tulevaisuusluotaus bittiavaruuteen inspiroimaan muita manuja! Mitä teillä tuotetaan nyt, entä aika pian? Minkä toivoisit seuraavan kymmenen vuoden sisään kehittyvän tai muuttuvan omalla tilalla? Entä mikä jo nyt tuottaa iloa ja haluaisit säilyttää sen juuri sellaisenaan? Mitä terveisiä haluaisit lähettää toisille maaseutunuorille, alan ammattilaisille?

Lähetä oma videosi meille ja saatat päästä mukaan maaseutunuorten ja NHK:n juhlan kunniaksi järjestettävään ainutlaatuiseen 30-tuntiseen ja koko maan kattavaan pikakatsaukseen tulevaisuudesta suomalaisilla maatiloilla. Lue lisää ja tilaa oma striimilinkki tästä.
Katsauksessa edetään leveyspiireittäin pohjoisesta etelään, samalla kuin keltainen kiituri yrittää ehtiä Nuorgamista Hämeenlinnaan. Matkan varrella tavataan maaseutunuoria, jutellaan tulevasta ja katsastetaan suomalaisen tuotannon monimuotoisuutta.

Videon Speksit:

  • 2min video (mieluiten pystykuva, sopii nätisti someen)
  • Lähetä video whatsapp-viestillä numeroon +35850 571 3535
  • Liitä mukaan sijaintitieto, niin tila löytyy oikealta leveyspiiriltä

Videoiden lähettäjien kesken arvotaan kaksi NHK-keskuksen tyylikästä tekstiilituotepakettia (JCB). Lähettämällä videon hyväksyt, että se saatetaan julkaista maaseutunuorten tai NHK-keskuksen mediakanavissa tähän 30-tuntiseen tulevaisuuspektaakkeliin liittyen.

Sinulla on lähettäjänä vastuu videon sisällöstä, kuvausluvista ja siinä mahdollisesti esiintyvien henkilöiden hyväksynnästä julkaisulle. Videon tulee noudattaa Suomen lakia, yleisten sosiaalisen median kanavien yhteisösääntöjä sekä olla kohtuullisenhyvän maun mukainen ja sen tulee olla aiemmin julkaisematon.

#maataloutta30tuntia #maaseutunuoret #JCB #nhkgroup