null Maaseutunuorten kevätparlamentti 21.-22.2.2020

Ajankohtaista

Maaseutunuorten kevätparlamentti 21.-22.2.2020

15.1.2020

Maaseutunuorten kevätparlamentti järjestetään 21.-22.2.2020 Tampereella.

Tänä vuonna maaseutunuorten kevätparlamentti on kaikille avoin koulutustilaisuus, jossa keskitytään itsensä johtamiseen ja maatilan kehittämiseen. Osallistujamäärä on kuitenkin rajallinen, joten jos mielit mukaan niin ole nopea! Itse päiväohjelma on osallistujille maksuton, mutta kuljetukset, majoitukset ja iltaohjelman jokainen kustantaa itse. Majoitusta voi tiedustella Sokos Hotel Tornista, jonne on varattu manuille kiintiö koodilla BMTK. Kiintiön huoneet ovat varattavissa 24.1. asti, minkä jälkeen kiintiö vapautuu yleiseen myyntiin.

Huonevaraukset tehdään Sokos Hotels Myyntipalvelun kautta:
Puhelin: +35820 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Internet: www.sokoshotels.fi

Kevätparlamentin varsinainen ohjelma alkaa perjantaina 21.2. lounaalla, mutta sitä ennen on erityisesti valiokunnille suunnattu vapaaehtoinen osio, MTK:n aamusohva, jossa on tarkoitus kierrättää kokemuksia valiokuntien välillä ja samalla verkostoitua. Aamusohvaan voi liittyä missä kohtaa tahansa aamupäivää.

Perjantai-iltana järjestetään yhteinen pöytävaraus Ruby & Fellas -irkkupubiin, jossa on mahdollista ruokailla ja nauttia manujen erikoistarjouksista sekä elävästä musiikista.

Kevätparlamentti päättyy lauantaina lounaaseen, minkä jälkeen toivotamme turvallista kotimatkaa.

Ilmoittautumisaikaa on 5.2. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Ilmoittautumaan pääset täältä.