Tillbaka Maaseutunuorten #MunAmmatti- kuvakilpailu

Artikkeli – Maaseutunuoret

Maaseutunuorten #MunAmmatti- kuvakilpailu

01.05.2018

Unohda opittu tarina - tätä on tuotanto ja sen tekijät nyt!

 

Miltä näyttää ammattiylpeys alkutuotantosektorilla? On se sitten traktorin penkillä, navetoissa, soilla, merellä, metsässä, konttorissa.. Kerrotaan yhdessä tarinaa alkutuotannon moninaisista tehtävistä ja tekijöistä! Näytetään kaikille alan moninaisuus ja osaaminen!

Mistä sinä olet ylpeä ammatissasi? Kuvia alkutuotantosektorista voi lähettää kuka tahansa, iästä, asuinpaikasta tai muusta taustasta riippumatta.

Kilpailuun toivotaan kuvia koko alkutuotannon sektorilta. Kerro oma tarinasi kuvin ja osallistu samalla kilpailuun! Kilpailuun toivotaan kuvia eri työvaiheista ja näin kilpailu on jaettu kesän ja syksyn mittaan osakilpailuihin. Kilpailu alkaa 6.7.2018 ja päättyy 6.11. Kilpailun ensimmäinen osa päättyy Jaanan päivänä 15.8., toinen osa 24.9. ja kolmas osa 6.11. Voittajat valitaan kunkin osakilpailun päätyttyä, osittain yleisöäänestyksellä ja osittain tuomariston päätöksellä. 

Näin osallistut: 

1. Ota kuva ja jaa se Instagramissa tai Twitterissä varustettuna hashtageilla #MunAmmatti JA #maaseutunuoret

2. Jää odottamaan jännityksellä, oletko sinä kilpailun voittaja. 

Kilpailun säännöt: 

Kilpailuaika: 6.7.-6.11.2018, jaettuna kolmeen osakilpailuun 

Järjestäjä: MTK ry, maaseutunuoret. Lisätiedot: maaseutunuorten asiamies, Meri Remes, meri.remes(at)mtk.fi tai p. 040 5329636.

Kilpailun aihe: Alkutuotannon ammattiylpeys kaikin tavoin katsottuna. Kuvissa saa olla ihmisiä, eläimiä, koneita, rakennuksia jne. Kuvien tulee olla hyvän tavan ja yhteisöpalveluiden sääntöjen mukaisia. 

Kilpailutapa: Kaikki kuvat kilpailevat samassa sarjassa, osallistua saa niin monella kuvalla kun haluaa. Kilpailukuva on julkaistaessa merkittävä #MunAmmatti ja #maaseutunuoret -hashtageilla. Kuvassa saa käyttää em. lisäksi muitakin hashtageja. 

Kilpailun palkinnot: Kilpailussa on palkintona kullakin kierroksella nelikopteri, eli drone. Voittajiin otetaan yhteyttä ja palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. 

Voittajan valitseminen: Kilpailun raatina toimii MTK ry:n maaseutunuorten valiokunta ja Maaseudun Tulevaisuuden valokuvaaja Jaana Kankaanpää. Yhden osakilpailun voittajan valitsee yleisö Maaseutunuorten syysparlamentissa.  

Kuvien oikeudet: Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelun ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. 

Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta. 

Osallistumalla valokuvakilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Muusta mahdollisesta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa erikseen. Voittajien nimet ja kilpailuun lähetetty kuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla, Facebookissa ja uutiskirjeessä. 

Sääntöjen hyväksyminen: Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä kuvassa hastageja #MunAmmatti ja #maaseutunuoret hyväksyt nämä säännöt.