null Satoa Kuopio Food Festival

Artikkeli – Maaseutunuoret

Satoa Kuopio Food Festival

24.7.2018

24.8.2018 - 25.8.2018

Tapahtumapaikka

Kuopion tori

Tapahtuman kuvaus

SATOA KUOPIO FOOD FESTIVAL on paikallisen ruoan juhla, joka toteutetaan elonkorjuun aikaan elokuun lopussa. SATOA KFF on ylpeästi pohjoissavolainen tapahtuma, jossa korostuvat pohjoissavolaiset maut ja osaaminen.

Maaseutunuoret ständeilevät torilla molempina päivinä. Mukaan voi liittyä ständeilemään vaikkapa pariksi tunniksi esim. ohjeistamaan potkuautoilla ajoa tai jakamaan ilmapalloja ja jututtamaan kävijöitä.

Joka vuosi paikalliset ravintolat kokoontuvat torialueen laitamille tarjoamaan maukkaita annoksia, joiden puhtaiden makujen alkuperä johtavat pohjoissavolaisten ruokatuottajien tiloille.

Tapahtumassa myydään pieniä 3-6 euron arvoisia annoksia. Edulliset hinnat houkuttelevat kokeilemaan useita makuja, ja kannattamaan sitä kautta myös oman alueen ruoantuotantoa.

Olemme todenneet tapahtuman oivalliseksi paikaksi olla kertomassa alkutuotannosta suoraan kuluttajille. Kävijämäärä on iso ja vaikutus hyvä. Tule mukaan, sillä olisi hienoa, jos kulkija voisi jututtaa oikeaa tuottajaa! Ja yhdessä ständeileminen on myös mukavaa samanhenkisessä seurassa :)

Lipun hinta

0

Linkki tapahtuman sivulle

http://https://www.satoa.fi/satoa-kff/

Kenelle:

Kuluttajatempaus, maaseutunuoret

Lisätietoja:

vilma.kuosmanen(at)mtk.fi 044 4133 503